Hoppa till innehåll

maj 8, 2015

 

 
IMG_1814

 

Måndag var vår första dag i Sverige. Efter vi hade ätit morgonmål i bufféen gick vi till hostel Castanea. Vi lämnade våra resväskorna och ryggsäckarna till hostellet och åkte genast till Tibble gymansium, Täby. Vi lyssnade på rektorns tal. Några tyckte att det var ganska tråkigt, men ännu värre var stadsorientering som vi hade följande i programmet. Vi blev delade till grupper och vi gick runt Stockholm och gjorde uppgifter av stadet. Efter det var alla så trötta! Vi bland annat intervjuade lokala människor och åkte från butik till butik och köpte roliga saker. Efter stadsorientering fick vi gå tillbaka till hostellet och senare promenerade vi till restaurangen, TGI Fridays. Det var gott och vi åt jättemycket. Måndagen var i helheten en intressant, tröttande och rolig dag.

(Paula, Anski, Erika.)

På tisdagen vaknade vi i Castanea-hostellet och åt frukost i caféet Under kastanjen. Efter frukosten åkte vi med tunnelbana och buss till Tekniska museet. I museet fanns det olika uppfinningar, t.ex. glödlampa och hjul. Vi var i museet cirka en timme.

När vi kom bort från Tekniska museet hade vi fritid cirka tre timmar. Vi besökte till exempel Science fiction bokhandel och några klädbutiker.

Cirka klockan 15 började vi fara tillbaka till båten. Vi gick igenom stadsorienteringen och vem som var bäst. På kvällen hade vi buffet och sedan hade vi igen fritid.

Annonser

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: